mail sending problem after upgrade to 3.0.6

Discussion in 'LiquidFiles General' started by Andy B, Nov 19, 2016.

  1. Andy B

    Andy B New Member

    Joined:
    Nov 17, 2016
    Messages:
    2
    Likes Received:
    0
    We're having problems sending mail since upgrading from V2 to V3.0.6
    our configuration worked perfectly before the upgrade. Since then we get the following error in the mail log:

    18 Nov 16:28 postfix info 1A30F302FED8: to=<m**********@gmail.com>, relay=10.0.x.9[10.0.x.9]:25, delay=528, delays=528/0.05/0/0, dsn=4.7.0, status=deferred (SASL authentication failed: server 10.0.x.9[10.0.x.9] offered no compatible authentication mechanisms for this type of connection security)
    18 Nov 16:28 postfix warning warning: 10.0.x.9[10.0.x.9]:25 offered null AUTH mechanism list

    Looks like mail authentication isn't working in the same way, am I missing something? Or perhaps there's a bug...
     
  2. David

    David Administrator
    Staff Member

    Joined:
    Dec 1, 2015
    Messages:
    707
    Likes Received:
    16
    Similar issue I saw when users use "connector" which does not require authentication on their MsExchange relay servers and in LF appliance they have filled "Email relay user name" and "Email relay user password" fields in "Admin > Configuration > Email". If you have Exchange try to delete these fields and save Email settings.
    BTW: This fields could be filled automatically by a browser if option "Remember password" was active and some login credentials for LF appliance was placed and saved there.
     

Share This Page